Recepty

POLIEVKA Z BRAVČOVEJ KRKOVIČKY

Krkovičku umyjeme, zalejeme studenou vodou, pomaly privedieme do varu a prikrytú varíme asi pol hodiny. Potom pridáme očistenú zeleninu, zemiak, cibuľu, paradajku, kel, celé čierne korenie a varíme, až kým mäso nezmäkne. Uvarenú polievku precedíme a zavaríme do nej ľubovoľnú závarku. Uvarenú krkovičku podávame osobitne s chrenom. 

Suroviny

  • 300 g bravčovej krkovičky
  • 1,5 l vody, soľ
  • 100 g koreňovej zeleniny
  • 1 zemiak, 1 cibuľa
  • 1 paradajka, kúsok kelu
  • celé čierne korenie

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Pradajkovo - papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot,...

Zobraziť celý recept

Kapusta sladká červená

Všetko zmiešame a necháme stáť 2-3 hod. (môžeme nechať stáť aj do...

Zobraziť celý recept

Červená kapia s cesnakom

Očistenú kapiu poukladáme na plech a vložíme do rozohriatej rúry na niekoľko...

Zobraziť celý recept