Ak chceme nápoj večer podávať, víno i sekt si dáme do chladničky už ráno. Citrón poriadne umyjeme kefkou pod horúcou tečúcou vodou. Osušíme ho a dôkladne ošúpeme – najlepšie bude, ak použijeme iba žltú vrstvu kôry, ktorá je výrazne aromatická. Citrónovú kôru zavesíme do misky na bowle a necháme po nej stekať víno pri plnení nádoby. Prikryjeme a dáme najmenej na 20 minút chladiť do chladničky. „Studenú kačicu“ pri podávaní doplníme sektom a pridáme ľad v uzatvorenej nádobe.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...