Želatínu dáme do studenej vody nabobtnať. Z tvarohu, mlieka a soli vyšľaháme ľahký krém. Zo želatíny vytlačíme prebytočnú vodu a rozpustíme ju v 4 lyžiciach vriacej vody. Pridáme tvarohový krém a dobre rozmiešame. Krém rozdelíme na tri časti. Prvú časť krému ochutíme šťavou z čiernych ríbezlí, osladíme a rozdelíme do pohárov. Do druhej časti pridáme citrónovú šťavu, osladíme a prilejeme do pohárov. Tretiu časť krému zmiešame s čokoládou, strúhanými orieškami a nalejeme ako tretiu vrstvu do pohárov. Dáme vychladnúť. Pohár pred podávaním ozdobíme šľahačkou, čerešňami a čokoládovými hoblinkami.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...