Recepty

Filé na póre

Filé umyjeme a osušíme. Na plech nalejeme olej, poukladáme filé a dochutíme soľou aj rascou. V rúre pečieme asi 8 minút na 180 °C. Opečené filé potom obrátime, pridáme k nemu nakrájaný pór aj cibuľu, jemne osolíme a posypeme rascou. Rybu podlejeme vodou a dusíme v rúre domäkka. Mäkké filé rozporcujeme, do šťavy pridáme maslo a zaprášime múkou. Rybu prelejeme omáčkou, podávame s opekanými zemiakmi.

Suroviny

  • 500 g rybieho filé
  • 2 PL oleja, 1 pór
  • 1 cibuľa, 30 g masla
  • 10 g polohrubej múky
  • rasca, soľ

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Polievka Tarator

Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky a drobné kocky. Dáme ju do misy a zalejeme acidofilným...

Zobraziť celý recept

Uhorkové smoothie

Pripravíme si suroviny. Ošúpeme uhorky, rozkrojíme ju na polovicu, vyberieme semienka, potom ich nakrájame...

Zobraziť celý recept

Grécke tzatziky

Uhorky nastrúhame nahrubo, vložíme do utierky a vytlačíme z nich prebytočnú vodu. Grécky jogurt...

Zobraziť celý recept