Recepty

Filé na póre

Filé umyjeme a osušíme. Na plech nalejeme olej, poukladáme filé a dochutíme soľou aj rascou. V rúre pečieme asi 8 minút na 180 °C. Opečené filé potom obrátime, pridáme k nemu nakrájaný pór aj cibuľu, jemne osolíme a posypeme rascou. Rybu podlejeme vodou a dusíme v rúre domäkka. Mäkké filé rozporcujeme, do šťavy pridáme maslo a zaprášime múkou. Rybu prelejeme omáčkou, podávame s opekanými zemiakmi.

Suroviny

  • 500 g rybieho filé
  • 2 PL oleja, 1 pór
  • 1 cibuľa, 30 g masla
  • 10 g polohrubej múky
  • rasca, soľ

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept