Recepty

Tuniak podľa domovníka

Plátky tuniaka zalejeme marinádou, ktroú si pripravíme z oleja, octu, cibule, 1 strúčika cesnaku, estragónu, soli a bieleho korenia. Necháme postáť. Marinovaného tuniaka potom pečieme na panvici 10 minút z oboch strán. Ako prílohu podávame pečené zemiaky a na každý plátok tuniaka dáme kôpku masla vymiešaného so soľou, s bielym korením, cesnakom, citrónovou šťavou, petržlenovou vňaťou.

Suroviny

  • 4 plátky tuniaka
  • 5 PL oleja, 1 posekanú cibuľu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ, mleté biele korenie, 100 g masla
  • petržlenovú vňať, citrónovú šťavu
  • 3 PL estragónového octu
  • 1 PL nasekaného estragónu

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Pradajkovo - papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot,...

Zobraziť celý recept

Kapusta sladká červená

Všetko zmiešame a necháme stáť 2-3 hod. (môžeme nechať stáť aj do...

Zobraziť celý recept

Červená kapia s cesnakom

Očistenú kapiu poukladáme na plech a vložíme do rozohriatej rúry na niekoľko...

Zobraziť celý recept