Recepty

Kuracie prsia gorgonzola

Syr gorgonzola si rozpustíme na panvici spolu so smotanou, ochutíme bielym korením a zredukujeme na požadovanú hustotu. Kuracie prsia marinujeme v tymiáne a oleji a potom opečieme na panvici. Mäso prudko pečieme z oboch strán a nakoniec osolíme podľa chuti. Ako prilohu podaváme šalát alebo pečené zemiaky. 

Suroviny

  • 2 ks kuracie prsia
  • soľ, olej, tymián
  • 150 g syru gorgonzola
  • 250 ml smotana na šľahanie
  • korenie mleté biele

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Pradajkovo - papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot,...

Zobraziť celý recept

Kapusta sladká červená

Všetko zmiešame a necháme stáť 2-3 hod. (môžeme nechať stáť aj do...

Zobraziť celý recept

Červená kapia s cesnakom

Očistenú kapiu poukladáme na plech a vložíme do rozohriatej rúry na niekoľko...

Zobraziť celý recept