Recepty

Kuracie prsia gorgonzola

Syr gorgonzola si rozpustíme na panvici spolu so smotanou, ochutíme bielym korením a zredukujeme na požadovanú hustotu. Kuracie prsia marinujeme v tymiáne a oleji a potom opečieme na panvici. Mäso prudko pečieme z oboch strán a nakoniec osolíme podľa chuti. Ako prilohu podaváme šalát alebo pečené zemiaky. 

Suroviny

  • 2 ks kuracie prsia
  • soľ, olej, tymián
  • 150 g syru gorgonzola
  • 250 ml smotana na šľahanie
  • korenie mleté biele

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept