Recepty

Dusená bravčová pečeň na víne

Bravčovú pečeň a srdce dobre umyjeme a uvaríme v slanej vode s bobkovým listom, celým korením a cibuľou. Na masle urobíme svetlú zápražku a zalejeme vývarom z pečene. Pridáme na hrubšie rezance pokrájané srdce a pečeň, zalejeme bielym vínom, dochutíme citrónovú šťavou, dosolíme a podusíme. Podávame s varenou ryžou.
 

Suroviny

  • 300 g bravčovej pečene
  • bravčové srdce, bobkový list
  • soľ, čierne korenie, cibuľa
  • 2 pl hladkej múky
  • 60 g masla, citrónová šťava
  • 200 ml bieleho vína

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Grilované šampiňóny so šunkou a syrom

Šampiňóny očistíme, odstránime im nožičky, dochutíme ich soľou a...

Zobraziť celý recept

Paradajkovo - papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot,...

Zobraziť celý recept

Kapusta sladká červená

Všetko zmiešame a necháme stáť 2-3 hod. (môžeme nechať stáť aj do...

Zobraziť celý recept