Recepty

Rizoto so sušenými paradajkami

Prepláchnutú ryžu opražíme na olivovom oleji. Pridáme sušené huby, posolíme, zalejeme teplým vývarom a za občasného premiešavania uvaríme domäkka. Uvarené rizoto ochutíme vegetou, okoreníme mletým čiernym korením a zjemníme maslom. Pridáme sušené paradajky, posypeme strúhaným parmezánom a ozdobíme lístkami oregana.

Suroviny

  • 2 hrnčeky ryže
  • 4 hrnčeky mäsového vývaru
  • 4 lyžice olivového oleja, sušené huby
  • strúhaný parmezán, sušené paradajky
  • maslo, soľ, mleté čierne korenie
  • vegeta, oregano

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Polievka Tarator

Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky a drobné kocky. Dáme ju do misy a zalejeme acidofilným...

Zobraziť celý recept

Uhorkové smoothie

Pripravíme si suroviny. Ošúpeme uhorky, rozkrojíme ju na polovicu, vyberieme semienka, potom ich nakrájame...

Zobraziť celý recept

Grécke tzatziky

Uhorky nastrúhame nahrubo, vložíme do utierky a vytlačíme z nich prebytočnú vodu. Grécky jogurt...

Zobraziť celý recept