Recepty

Rizoto so sušenými paradajkami

Prepláchnutú ryžu opražíme na olivovom oleji. Pridáme sušené huby, posolíme, zalejeme teplým vývarom a za občasného premiešavania uvaríme domäkka. Uvarené rizoto ochutíme vegetou, okoreníme mletým čiernym korením a zjemníme maslom. Pridáme sušené paradajky, posypeme strúhaným parmezánom a ozdobíme lístkami oregana.

Suroviny

  • 2 hrnčeky ryže
  • 4 hrnčeky mäsového vývaru
  • 4 lyžice olivového oleja, sušené huby
  • strúhaný parmezán, sušené paradajky
  • maslo, soľ, mleté čierne korenie
  • vegeta, oregano

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Maškrtné gombíky

Tuk a cukor ušľaháme do peny. Vmiešame vajcia a pridávame oriešky,...

Zobraziť celý recept

Medailóny s citrónom

Mäso naklepeme, poobraciame v múke a otrasieme, na oleji medailóny prudko opečieme a často...

Zobraziť celý recept

Jahodové pyré

Ryžu uvaríme so štipkou soli a s trochou medu. Očistené jahody roztlačíme...

Zobraziť celý recept