Recepty

Rizoto so sušenými paradajkami

Prepláchnutú ryžu opražíme na olivovom oleji. Pridáme sušené huby, posolíme, zalejeme teplým vývarom a za občasného premiešavania uvaríme domäkka. Uvarené rizoto ochutíme vegetou, okoreníme mletým čiernym korením a zjemníme maslom. Pridáme sušené paradajky, posypeme strúhaným parmezánom a ozdobíme lístkami oregana.

Suroviny

  • 2 hrnčeky ryže
  • 4 hrnčeky mäsového vývaru
  • 4 lyžice olivového oleja, sušené huby
  • strúhaný parmezán, sušené paradajky
  • maslo, soľ, mleté čierne korenie
  • vegeta, oregano

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept