Recepty

Vo víne marinované bravčové rebierka

Bravčové rebierka umyjeme a osušíme. Vo veľkej miske zmiešame čili, olivový olej, prelisovaný cesnak, rozmarín, sójovú omáčku, červené víno a nasekanú vňať. Do pripravenej marinády namočíme rebierka a necháme ich tam celú noc. Marinované mäso vyberieme z marinády, osušíme ho a rozložíme na gril. Občas ho potrieme marinádou a grilujeme z oboch strán domäkka. Bude to trvať cca 50 minút. 

Suroviny

  • 1,5 kg bravčových rebierok
  • štipka čili korenia, 125 ml olivového oleja
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 5 vetvičiek rozmarínu
  • 5 PL sójovej omáčky
  • 125 ml červeného vína
  • 1 PL nasekanje petržlenovej vňate

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Maškrtné gombíky

Tuk a cukor ušľaháme do peny. Vmiešame vajcia a pridávame oriešky,...

Zobraziť celý recept

Medailóny s citrónom

Mäso naklepeme, poobraciame v múke a otrasieme, na oleji medailóny prudko opečieme a často...

Zobraziť celý recept

Jahodové pyré

Ryžu uvaríme so štipkou soli a s trochou medu. Očistené jahody roztlačíme...

Zobraziť celý recept