Recepty

Vo víne marinované bravčové rebierka

Bravčové rebierka umyjeme a osušíme. Vo veľkej miske zmiešame čili, olivový olej, prelisovaný cesnak, rozmarín, sójovú omáčku, červené víno a nasekanú vňať. Do pripravenej marinády namočíme rebierka a necháme ich tam celú noc. Marinované mäso vyberieme z marinády, osušíme ho a rozložíme na gril. Občas ho potrieme marinádou a grilujeme z oboch strán domäkka. Bude to trvať cca 50 minút. 

Suroviny

  • 1,5 kg bravčových rebierok
  • štipka čili korenia, 125 ml olivového oleja
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 5 vetvičiek rozmarínu
  • 5 PL sójovej omáčky
  • 125 ml červeného vína
  • 1 PL nasekanje petržlenovej vňate

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Polievka Tarator

Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky a drobné kocky. Dáme ju do misy a zalejeme acidofilným...

Zobraziť celý recept

Uhorkové smoothie

Pripravíme si suroviny. Ošúpeme uhorky, rozkrojíme ju na polovicu, vyberieme semienka, potom ich nakrájame...

Zobraziť celý recept

Grécke tzatziky

Uhorky nastrúhame nahrubo, vložíme do utierky a vytlačíme z nich prebytočnú vodu. Grécky jogurt...

Zobraziť celý recept