Recepty

Zavárané uhorky

Na dno fľaše na zaváranie dáme strúčik cesnaku, koliesko cibule, kúsok bobkového listu a trocha kôpru. Vložíme očistené a dôkladne umyté uhorky a zalejeme nálevom. Dobre uzavrieme viečkom a sterilizujeme asi 10 minút.
Nálev: V 1,75 l vody rozpustíme 130 g kryštálového cukru, pridáme 0,5 l octu, 1 nakladač a necháme zovrieť.

Suroviny

  • uhorky
  • 1 bal. nakladača Deko
  • 1/2 l octu
  • 1,75 l voda
  • 130 g kryštálový cukor
  • kôpor, cibuľa
  • bobkový list
  • cesnak

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept