Najlepšie na zaváranie sú menšie uhorky, cca 10-12 cm dlhé. Poriadne ich o?istíme, umyjeme a necháme odkvapka?. Cibu?u olúpeme a nakrájame na vä?šie kúsky.
	Do misky nalejeme studenú vodu, pridáme štipku soli a necháme ju rozpusti?. Do tohto nálevu vložíme uhorky spolu s cibu?ou, prikryjeme ich utierkou a necháme ich v ?om odstá? do druhého d?a.
	Druhý de? vodu z uhoriek scedíme a uhorky prepláchneme pod te?úcou vodou. Necháme ich odkvapka?. Do hrnca nalejeme ocot, vodu a semienka, zmes privedieme k varu a varíme cca 5 minút. Odstavíme ju, necháme mierne vychladnú? a primiešame olivový olej.
	Uhorky rozložíme do sklenených pohárov, pridáme kôpor, cibu?u a všetko zalejeme nálevom. Poriadne ich uzavrieme a necháme minimálne 2 týždne odleža?.
Tak neváhajte a napÃÅ¡te nám.
Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...