Ryžu uvaríme so štipkou soli a s trochou medu. Očistené jahody roztlačíme vidličkou, dáme do hrnca, podlejeme 1/2 l vody a osladíme medom. K jahodám pridáme hrozienka a zmes povaríme. Puding rozmiešame v 100 ml studenej vody, vlejeme k jahodovej zmesi a za stáleho miešania 2 minúty povaríme. Do hrnca pridáme šťavu z 1/2 pomaranča a premiešame. Vzniknuté jahodové pyré podávame s uvarenou ryžou. Podľa chuti ešte dosladíme medom.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...