O?istené, pokrájané šampi?óny podusíme na masle, pridáme hrášok, nadrobno pokrájanú šunku, posekanú petržlenovú v?a?. Zmes ochutíme so?ou a vegetou, pridáme rozmiešané vají?ka, necháme zhustnú?. Na 4 plátky syra dáme tenkú vrstvu zmesi, každý prikryjeme druhým plátkom, mierne pritla?íme. Pripravený syr obalíme v trojobale (hladká múka, vajce, strúhanka) a z oboch strán rýchlo vypražíme. Z jogurtu, hor?ice, ke?upu, trošky cukru, soli a octu pripravíme dresing. Pred podávaním ním polejeme syr. Vhodnou prílohou sú opekané zemiaky alebo zemiaková kaša.
	Dresing
	1 biely jogurt, 1 lyži?ka hor?ice a ke?upu, so?, cukor, ocot 
Tak neváhajte a napÃÅ¡te nám.
Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...