V miske zmiešame múku, olej, vajce, práškový cukor, soľ a v mlieku rozpustené droždie. Vypracujeme hladké cesto a rozdelíme ho na dve časti. Do jednej pridáme kakao, do druhej strúhaný kokos. Cestá premiešame a necháme nakysnúť. Po vykysnutí rozdelíme na 5 bochníkov. Na pomúčenej doske rozvaľkáme hnedý bochník a doň rozvaľkáme aj biely. Spojíme ich tak, aby naspodku bol hnedý plát cesta. Rozvaľkáme na veľkosť taniera a rozdelíme na 8 častí. Naplníme nutelou, zvinieme a preložíme na plech pokrytý papierom na pečenie. Croisanty pred upečením aj po ňom potrieme sladkou vodou.
Na potretie rozpustíme spolu 1 dl vody a 1 dl kryštálového cukru.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...