Recepty

Talianska špecialita

Mäso uvaríme v horúcej vode, pridáme so? a korenie. Vyberieme ho a ke? trochu vychladne, nakrájame na tenké rezan?eky. Do vývaru pridáme cibu?u, pór a ostatnú zeleninu, bobkový list a klin?eky. Vajce uš?aháme s citrónovou š?avou, pridáme trochu vychladnutého vývaru a pomaly pridávame do polievky. Žem?u nakrájame na drobné kocô?ky a ope?ieme na masle. Polievku servírujeme v dekoratívnych miskách naplnených do dvoch tretín a doplnenú zelenými bylinkami, ope?enou žem?ou a posypanú strúhaným parmezánom.

Suroviny

  • 300 g te?acieho mäsa, cibu?a
  • mrkva, zeler, 2 vajcia
  • malý pór, š?ava z 1/2 citróna
  • korenie, so?, lyžica masla
  • žem?a, bobkový list
  • klin?eky, zelené bylinky
  • 100 g parmezánu

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

?okoládový hrn?ekový kolá?

Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pe?ené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...

Zobraziť celý recept