Recepty

Rizoto so sušenými paradajkami

Prepláchnutú ryžu opražíme na olivovom oleji, pridáme sušené huby, posolíme, zalejeme teplým vývarom a za občasného premiešavania uvaríme domäkka. Uvarené rizoto ochutíme vegetou, okoreníme mletým čiernym korením a zjemníme maslom. Pridáme sušené paradajky, posypeme strúhaným parmezánom a ozdobíme lístkami oregana.

Suroviny

  • 2 hrnčeky ryže
  • 4 hrnčeky mäsového vývaru
  • 4 lyžice olivového oleja
  • sušené huby, strúhaný parmezán
  • sušené paradajky, maslo
  • soľ, mleté čierne korenie
  • vegeta, oregano

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Grilované šampiňóny so šunkou a syrom

Šampiňóny očistíme, odstránime im nožičky, dochutíme ich soľou a...

Zobraziť celý recept

Paradajkovo - papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot,...

Zobraziť celý recept

Kapusta sladká červená

Všetko zmiešame a necháme stáť 2-3 hod. (môžeme nechať stáť aj do...

Zobraziť celý recept