Recepty

Kapor na víne

Kapra očistíme, priečne urobíme vedľa seba hlbšie zárezy, osolíme, okoreníme a vložíme do olejom vymastenej nádoby na pečenie. Pri pečení polievame vínom, do ktorého sme pridali roztlačený cesnak. Podávame so zemiakovým šalátom. 

Suroviny

  • 1 kg kapra, pohár bieleho vína
  • 3 lyžice oleja, 3 strúčiky cesnaku
  • mleté biele korenie, soľ
  • štipku petržlenovej vňate

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Pradajkovo - papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot,...

Zobraziť celý recept

Kapusta sladká červená

Všetko zmiešame a necháme stáť 2-3 hod. (môžeme nechať stáť aj do...

Zobraziť celý recept

Červená kapia s cesnakom

Očistenú kapiu poukladáme na plech a vložíme do rozohriatej rúry na niekoľko...

Zobraziť celý recept