Brav?ové mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme z oboch strán osolíme a okoreníme. O?istenú cibu?u pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Papriku nakrájame na pásiky a pridáme k cibuli, krátko podusíme. Ochutíme so?ou a korením, pridáme rozš?ahané vajcia a urobíme hustú praenicu. Na rezne poloíme plátky mäkkej salámy, na to rozotrieme pripravenú plnku a mäso napoly preloíme. Konce spojíme ihlami. Naplnené mäso prudko ope?ieme z oboch strán na horúcom oleji, podlejeme horúcim vývarom a udusíme. Po udusení mäso vyberieme, š?avu zahustíme hladkou múkou a krátko povaríme. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Tak nevĂĄhajte a napĂĹĄte nĂĄm.
Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...