Bravčové mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme z oboch strán osolíme a okoreníme. Očistenú cibuľu pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Papriku nakrájame na pásiky a pridáme k cibuli, krátko podusíme. Ochutíme soľou a korením, pridáme rozšľahané vajcia a urobíme hustú praženicu. Na rezne položíme plátky mäkkej salámy, na to rozotrieme pripravenú plnku a mäso napoly preložíme. Konce spojíme ihlami. Naplnené mäso prudko opečieme z oboch strán na horúcom oleji, podlejeme horúcim vývarom a udusíme. Po udusení mäso vyberieme, šťavu zahustíme hladkou múkou a krátko povaríme. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Tuk a cukor ušľaháme do peny. Vmiešame vajcia a pridávame oriešky,...
Mäso naklepeme, poobraciame v múke a otrasieme, na oleji medailóny prudko opečieme a často...
Ryžu uvaríme so štipkou soli a s trochou medu. Očistené jahody roztlačíme...