Recepty

Karé s horčicou a karí

Rezne naklepeme, osolíme. Na jednej strane ich poprášime korením karí a natrieme horčicou. Na panvici rozohrejeme olej, rezne z oboch strán opražíme, prikryjeme a na miernom ohni dusíme. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho na teplý tanier. Do výpeku postupne opatrne rozbijeme vajíčka a zakryté ich necháme stuhnúť. Zeleninovú zmes udusíme na troche oleja, pridáme scedené šampiňóny a trochu vegety. Rezne podávame s volským okom a so zeleninou, vhodnou prílohou sú zemiakové hranolčeky alebo nové zemiaky.

Suroviny

  • 4 rezne z bravčového karé
  • soľ, korenie karí
  • plnotučná horčica, olej
  • 4 vajcia, 1 lyžička vegety
  • 250 g zeleninovej zmesi
  • 1 malá konzerva šampiňónov

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Polievka Tarator

Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky a drobné kocky. Dáme ju do misy a zalejeme acidofilným...

Zobraziť celý recept

Uhorkové smoothie

Pripravíme si suroviny. Ošúpeme uhorky, rozkrojíme ju na polovicu, vyberieme semienka, potom ich nakrájame...

Zobraziť celý recept

Grécke tzatziky

Uhorky nastrúhame nahrubo, vložíme do utierky a vytlačíme z nich prebytočnú vodu. Grécky jogurt...

Zobraziť celý recept