Rezne naklepeme, osolíme. Na jednej strane ich poprášime korením karí a natrieme hor?icou. Na panvici rozohrejeme olej, rezne z oboch strán opražíme, prikryjeme a na miernom ohni dusíme. Ke? je mäso mäkké, vyberieme ho na teplý tanier. Do výpeku postupne opatrne rozbijeme vají?ka a zakryté ich necháme stuhnú?. Zeleninovú zmes udusíme na troche oleja, pridáme scedené šampi?óny a trochu vegety. Rezne podávame s volským okom a so zeleninou, vhodnou prílohou sú zemiakové hranol?eky alebo nové zemiaky.
Tak neváhajte a napÃÅ¡te nám.
Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...