Recepty

Teľacie rezne so salámou

Umyté mäso osušíme obrúskom, odblaníme, pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme. Z jednej strany obalíme múkou a na horúcej masti sprudka opečieme. K opečeným rezňom pridáme salámu pokrájanú na kocky, podlejeme vodou a udusíme. Udusené rezne upravíme na misu a na každý rezeň položíme volské oko. Do šťavy primiešame múku, chvíľu povaríme, precedíme na misu k rezňom a ozdobíme kyslými uhorkami. Podávame s ryžou. 

Suroviny

  • 400 g teľacieho mäsa
  • soľ, 50 g masti
  • 100 g salámy, 4 vajcia
  • 20 g hladkej múky, kyslé uhorky

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Grilované šampiňóny so šunkou a syrom

Šampiňóny očistíme, odstránime im nožičky, dochutíme ich soľou a...

Zobraziť celý recept

Paradajkovo - papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot,...

Zobraziť celý recept

Kapusta sladká červená

Všetko zmiešame a necháme stáť 2-3 hod. (môžeme nechať stáť aj do...

Zobraziť celý recept