Recepty

Teľacie rezne so salámou

Umyté mäso osušíme obrúskom, odblaníme, pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme. Z jednej strany obalíme múkou a na horúcej masti sprudka opečieme. K opečeným rezňom pridáme salámu pokrájanú na kocky, podlejeme vodou a udusíme. Udusené rezne upravíme na misu a na každý rezeň položíme volské oko. Do šťavy primiešame múku, chvíľu povaríme, precedíme na misu k rezňom a ozdobíme kyslými uhorkami. Podávame s ryžou. 

Suroviny

  • 400 g teľacieho mäsa
  • soľ, 50 g masti
  • 100 g salámy, 4 vajcia
  • 20 g hladkej múky, kyslé uhorky

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept