Recepty

Teľacie rezne so salámou

Umyté mäso osušíme obrúskom, odblaníme, pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme. Z jednej strany obalíme múkou a na horúcej masti sprudka opečieme. K opečeným rezňom pridáme salámu pokrájanú na kocky, podlejeme vodou a udusíme. Udusené rezne upravíme na misu a na každý rezeň položíme volské oko. Do šťavy primiešame múku, chvíľu povaríme, precedíme na misu k rezňom a ozdobíme kyslými uhorkami. Podávame s ryžou. 

Suroviny

  • 400 g teľacieho mäsa
  • soľ, 50 g masti
  • 100 g salámy, 4 vajcia
  • 20 g hladkej múky, kyslé uhorky

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Polievka Tarator

Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky a drobné kocky. Dáme ju do misy a zalejeme acidofilným...

Zobraziť celý recept

Uhorkové smoothie

Pripravíme si suroviny. Ošúpeme uhorky, rozkrojíme ju na polovicu, vyberieme semienka, potom ich nakrájame...

Zobraziť celý recept

Grécke tzatziky

Uhorky nastrúhame nahrubo, vložíme do utierky a vytlačíme z nich prebytočnú vodu. Grécky jogurt...

Zobraziť celý recept