Recepty

Šalát so zelerom a ananásom

Tepelne spracované kuracie mäso nakrájame alebo natrháme na kúsky a dáme do misy na šalát. Zo sterilizovaného zeleru vylejeme nálev a zeler pridáme k mäsu, rovnako aj kúsky ananásu. Suroviny zmiešame s bielym jogurtom, pokvapkáme ich citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme. Nakoniec hotový šalát ozdobíme paradajkou. 

Suroviny

  • kuracie prsia
  • sterilizovaný zeler
  • kompótový ananás, biely jogurt
  • šťava z citróna
  • soľ, čierne korenie
  • kučeravý alebo ľadový šalát
  • rajčina

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept