Recepty

Talianske zemiaky

Očistené surové zemiaky nakrájame na kocky, na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku a zemiaky. Všetko spolu za stáleho miešania krátko osmažíme, cestoviny uvarené v osolenej vode pridáme k zemiakom, osolíme a podusíme. Do hotových zemiakov pridáme kečup a nastrúhaný cesnak. Podávame s olivami. 

Suroviny

  • 700 g zemiakov
  • 2 menšie cibule
  • 250 g cestovín
  • 1 - 2 lyžice kečupu
  • červená paprika
  • 5 strúčikov cesnaku
  • morská soľ
  • 4 PL olivového oleja

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Pradajkovo - papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot,...

Zobraziť celý recept

Kapusta sladká červená

Všetko zmiešame a necháme stáť 2-3 hod. (môžeme nechať stáť aj do...

Zobraziť celý recept

Červená kapia s cesnakom

Očistenú kapiu poukladáme na plech a vložíme do rozohriatej rúry na niekoľko...

Zobraziť celý recept