Recepty

Talianske zemiaky

Očistené surové zemiaky nakrájame na kocky, na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku a zemiaky. Všetko spolu za stáleho miešania krátko osmažíme, cestoviny uvarené v osolenej vode pridáme k zemiakom, osolíme a podusíme. Do hotových zemiakov pridáme kečup a nastrúhaný cesnak. Podávame s olivami. 

Suroviny

  • 700 g zemiakov
  • 2 menšie cibule
  • 250 g cestovín
  • 1 - 2 lyžice kečupu
  • červená paprika
  • 5 strúčikov cesnaku
  • morská soľ
  • 4 PL olivového oleja

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Polievka Tarator

Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky a drobné kocky. Dáme ju do misy a zalejeme acidofilným...

Zobraziť celý recept

Uhorkové smoothie

Pripravíme si suroviny. Ošúpeme uhorky, rozkrojíme ju na polovicu, vyberieme semienka, potom ich nakrájame...

Zobraziť celý recept

Grécke tzatziky

Uhorky nastrúhame nahrubo, vložíme do utierky a vytlačíme z nich prebytočnú vodu. Grécky jogurt...

Zobraziť celý recept