Recepty

Zemiaky s tvarohovým krémom

Zemiaky dôkladne umyjeme, po dĺžke prekrojíme a poukladáme na pekáč. Osolíme ich, posypeme rascou a upečieme. Tvaroh, syr a smotanu zmiešame, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, roztlačený cesnak, posekané vňate a korenie. Dohladka vymiešame. Na každý upečený zemiak dáme vrstvu krému a ešte teplé podávame s čerstvou zeleninou alebo s kyslým mliekom. 

Suroviny

  • 1 kg zemiakov, 250 g tvarohu
  • mäkký syr, cibuľa, cesnak
  • zväzok rôznych vňatí, soľ
  • mleté čierne korenie, rasca
  • 200 ml kyslej smotany

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept