Recepty

Zemiaky s tvarohovým krémom

Zemiaky dôkladne umyjeme, po dĺžke prekrojíme a poukladáme na pekáč. Osolíme ich, posypeme rascou a upečieme. Tvaroh, syr a smotanu zmiešame, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, roztlačený cesnak, posekané vňate a korenie. Dohladka vymiešame. Na každý upečený zemiak dáme vrstvu krému a ešte teplé podávame s čerstvou zeleninou alebo s kyslým mliekom. 

Suroviny

  • 1 kg zemiakov, 250 g tvarohu
  • mäkký syr, cibuľa, cesnak
  • zväzok rôznych vňatí, soľ
  • mleté čierne korenie, rasca
  • 200 ml kyslej smotany

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Pradajkovo - papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot,...

Zobraziť celý recept

Kapusta sladká červená

Všetko zmiešame a necháme stáť 2-3 hod. (môžeme nechať stáť aj do...

Zobraziť celý recept

Červená kapia s cesnakom

Očistenú kapiu poukladáme na plech a vložíme do rozohriatej rúry na niekoľko...

Zobraziť celý recept