Do panvice nalejeme vodu, pridáme maslo, trochu olivového oleja a 4 rozpoltené cherry paradajky. Konce uhorky odrežeme, uhorku očistíme a postrúhame na plátky. Zmes v panvici dochutíme soľou. K nakrájanej uhorke pridáme trochu soli, kryštálového cukru, obyčajný ocot, olivový olej, premiešame a dochutíme čiernym korením. Filety lososa prerežeme na polovicu. Do panvice k cherry paradajkám pridáme maslo. Keď sa maslo roztopí, pridáme lístky bazalky. Bazalku netrháme, iba ju medzi dlaňami pošúchame a pridáme do panvice. Plyn odstavíme a bazalku necháme v omáčke vylúhovať. Avokádo olúpeme a nakrájame na menšie kúsky, ktoré pridáme k uhorke a zamiešame. Dochutíme citrónovou šťavou. Panvicu s omáčkou zohrejeme a pridáme do nej kúsky lososa, ktoré polievame roztopenou zmesou z panvice. Servírujeme. Uhorkovo-avokádový šalát môžme dozdobiť lístkami koriandru a dochutíme čiernym korením. Podávame so cherry paradajkami a lososom parfumovaným olivovým olejom. Dobrú chuť.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...