Recepty

Slovenská nutela

Jablká ošúpeme a pokrájame, pridáme cukor a spolu rozvaríme. Pridáme čokoládu a kakao. Dobre premiešame a plníme do pohárov. Sterilizujeme minimálne 5 minút. Vhodné použiť na palacinky, koláč alebo ako nátierku na chlieb. 

Suroviny

  • 3 kg jablká, 200 g kakao
  • 100 g čokoláda na varenie
  • 1 kg kryštálový cukor

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Maškrtné gombíky

Tuk a cukor ušľaháme do peny. Vmiešame vajcia a pridávame oriešky,...

Zobraziť celý recept

Medailóny s citrónom

Mäso naklepeme, poobraciame v múke a otrasieme, na oleji medailóny prudko opečieme a často...

Zobraziť celý recept

Jahodové pyré

Ryžu uvaríme so štipkou soli a s trochou medu. Očistené jahody roztlačíme...

Zobraziť celý recept