Recepty

Slovenská nutela

Jablká ošúpeme a pokrájame, pridáme cukor a spolu rozvaríme. Pridáme čokoládu a kakao. Dobre premiešame a plníme do pohárov. Sterilizujeme minimálne 5 minút. Vhodné použiť na palacinky, koláč alebo ako nátierku na chlieb. 

Suroviny

  • 3 kg jablká, 200 g kakao
  • 100 g čokoláda na varenie
  • 1 kg kryštálový cukor

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept