Recepty

Bravčové mäso s dresingom

Mäso nakrájame na kúsky, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko opečieme. Opečené kúsky vyberieme a vo výpeku orestujeme cibuľu a šampiňóny. Pridáme opečené mäso, podlejeme malým množstvom vývaru a pod pokrievkou udusíme domäkka. Podľa potreby zahustíme hladkou múkou, do hotového mäsa pridáme francúzsky dresing.

Suroviny

  • 300 g chudého bravčového mäsa
  • hladká múka
  • 1 ks cibuľa
  • čerstvé šampiňóny
  • olej
  • mäsový vývar
  • mleté čierne korenie, petržlenová vňať
  • 1 až 2 lyžice francúzskeho dresingu

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Grilované šampiňóny so šunkou a syrom

Šampiňóny očistíme, odstránime im nožičky, dochutíme ich soľou a...

Zobraziť celý recept

Paradajkovo - papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot,...

Zobraziť celý recept

Kapusta sladká červená

Všetko zmiešame a necháme stáť 2-3 hod. (môžeme nechať stáť aj do...

Zobraziť celý recept