Recepty

Bravčové mäso s dresingom

Mäso nakrájame na kúsky, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko opečieme. Opečené kúsky vyberieme a vo výpeku orestujeme cibuľu a šampiňóny. Pridáme opečené mäso, podlejeme malým množstvom vývaru a pod pokrievkou udusíme domäkka. Podľa potreby zahustíme hladkou múkou, do hotového mäsa pridáme francúzsky dresing.

Suroviny

  • 300 g chudého bravčového mäsa
  • hladká múka
  • 1 ks cibuľa
  • čerstvé šampiňóny
  • olej
  • mäsový vývar
  • mleté čierne korenie, petržlenová vňať
  • 1 až 2 lyžice francúzskeho dresingu

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Polievka Tarator

Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky a drobné kocky. Dáme ju do misy a zalejeme acidofilným...

Zobraziť celý recept

Uhorkové smoothie

Pripravíme si suroviny. Ošúpeme uhorky, rozkrojíme ju na polovicu, vyberieme semienka, potom ich nakrájame...

Zobraziť celý recept

Grécke tzatziky

Uhorky nastrúhame nahrubo, vložíme do utierky a vytlačíme z nich prebytočnú vodu. Grécky jogurt...

Zobraziť celý recept