Recepty

Bylinková marináda

Všetky suroviny  zmiešame. Vhodné hlavne na kuracie mäso na gril. Mäso marinujeme celú noc alebo aj 24 hodín a počas pečenia alebo grilovania potierame.

Suroviny

  • sójová omáčka, olej
  • mletá paprika, cesnak
  • citrónová šťava, oregano
  • tymián, majorán, šalvia
  • petržlenová vňať

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept