Recepty

Bylinková marináda

Všetky suroviny  zmiešame. Vhodné hlavne na kuracie mäso na gril. Mäso marinujeme celú noc alebo aj 24 hodín a počas pečenia alebo grilovania potierame.

Suroviny

  • sójová omáčka, olej
  • mletá paprika, cesnak
  • citrónová šťava, oregano
  • tymián, majorán, šalvia
  • petržlenová vňať

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Polievka Tarator

Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky a drobné kocky. Dáme ju do misy a zalejeme acidofilným...

Zobraziť celý recept

Uhorkové smoothie

Pripravíme si suroviny. Ošúpeme uhorky, rozkrojíme ju na polovicu, vyberieme semienka, potom ich nakrájame...

Zobraziť celý recept

Grécke tzatziky

Uhorky nastrúhame nahrubo, vložíme do utierky a vytlačíme z nich prebytočnú vodu. Grécky jogurt...

Zobraziť celý recept