Recepty

Jemne pikantná cibuľová marináda s čili

Šalotku nakrájajte na tenké kolieska, pridajte najemno nakrájané čili papričky, nasekané bylinky a rozpolené strúčiky cesnaku. Premiešajte s olejom a limetovou šťavou, mäso marinujte dve hodiny. V jednej marináde neodporúčam marinovať viac druhov mäsa. 

Suroviny

  • 4 cibuľky (šalotky)
  • 5 strúčikov cesnaku (nešúpať)
  • 2 čerstvé čili papričky
  • 2 stonky rozmarínu
  • 2 stonky petržlenovej vňate
  • 250 ml olivového oleja
  • šťava z dvoch limiet

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept