Recepty

Grilované kuracie stehná v medovo - horčicovej marináde

V miske zmiešame med, horčicu a pretlačený cesnak, poriadne premiešame. Mäso ponatierame marinádou so všetkých strán a necháme v miske odpočívať minimálne 3 hodiny, ideálne cez noc. Mäso opekáme na rozpálenom grile. Podávame so zeleninou a pečivom. 

Suroviny

  • 4 ks kuracie stehno
  • 2 PL med, 2 PL kremžská horčica
  • 2 strúčiky cesnak

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept