Recepty

Grilované kuracie stehná v medovo - horčicovej marináde

V miske zmiešame med, horčicu a pretlačený cesnak, poriadne premiešame. Mäso ponatierame marinádou so všetkých strán a necháme v miske odpočívať minimálne 3 hodiny, ideálne cez noc. Mäso opekáme na rozpálenom grile. Podávame so zeleninou a pečivom. 

Suroviny

  • 4 ks kuracie stehno
  • 2 PL med, 2 PL kremžská horčica
  • 2 strúčiky cesnak

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Polievka Tarator

Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky a drobné kocky. Dáme ju do misy a zalejeme acidofilným...

Zobraziť celý recept

Uhorkové smoothie

Pripravíme si suroviny. Ošúpeme uhorky, rozkrojíme ju na polovicu, vyberieme semienka, potom ich nakrájame...

Zobraziť celý recept

Grécke tzatziky

Uhorky nastrúhame nahrubo, vložíme do utierky a vytlačíme z nich prebytočnú vodu. Grécky jogurt...

Zobraziť celý recept