Recepty

Vo víne marinované brav?ové rebierka

Brav?ové rebierka umyjeme a osušíme. Vo ve?kej miske zmiešame ?ili, olivový olej, prelisovaný cesnak, rozmarín, sójovú omá?ku, ?ervené víno a nasekanú v?a?. Do pripravenej marinády namo?íme rebierka a necháme ich tam celú noc. Marinované mäso vyberieme z marinády, osušíme ho a rozložíme na gril. Ob?as ho potrieme marinádou a grilujeme z oboch strán domäkka. Bude to trva? cca 50 minút. 

Suroviny

  • 1,5 kg brav?ové rebierka
  • ź KL ?ili korenie
  • 125 ml olivový olej
  • 4 strú?iky cesnak
  • 5 vetvi?iek rozmarín
  • 5 PL sójová omá?ka
  • 125 ml ?ervené víno
  • 1 PL nasekaná petržlenová v?a?

MĂĄte recept, o ktorĂ˝ sa chcete podeliĹĽ?

Tak nevĂĄhajte a napĂ­ĹĄte nĂĄm.

Ochutnajte aj dalĹĄie recepty

?okoládový hrn?ekový kolá?

Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

ZobraziĹĽ celĂ˝ recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

ZobraziĹĽ celĂ˝ recept

Pe?ené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...

ZobraziĹĽ celĂ˝ recept