Recepty

Paradajkovo – papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot, olej, cukor a soľ. Varíme 40 minút. Rozmixujeme a sterilizujeme 30 minút.    

Suroviny

  • 1 kg paprika, 1 kg paradajky
  • 1 kg cibuľa, 1 feferónka
  • 3 dl horčica, 2 dl ocot
  • 2 dl olej, 8 dag soľ
  • 30 dag kryštálový cukor

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Polievka Tarator

Uhorku ošúpeme a nakrájame na plátky a drobné kocky. Dáme ju do misy a zalejeme acidofilným...

Zobraziť celý recept

Uhorkové smoothie

Pripravíme si suroviny. Ošúpeme uhorky, rozkrojíme ju na polovicu, vyberieme semienka, potom ich nakrájame...

Zobraziť celý recept

Grécke tzatziky

Uhorky nastrúhame nahrubo, vložíme do utierky a vytlačíme z nich prebytočnú vodu. Grécky jogurt...

Zobraziť celý recept