Recepty

Paradajkovo – papriková nátierka

Papriky, paradajky, cibuľu a feferónku pomelieme, pridáme horčicu, ocot, olej, cukor a soľ. Varíme 40 minút. Rozmixujeme a sterilizujeme 30 minút.    

Suroviny

  • 1 kg paprika, 1 kg paradajky
  • 1 kg cibuľa, 1 feferónka
  • 3 dl horčica, 2 dl ocot
  • 2 dl olej, 8 dag soľ
  • 30 dag kryštálový cukor

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Nátierka zo strúhaného syra s jablkami a kari korením

Postrúhame syr a zmiešame v miske s majonézou, ošúpanými a najemno postrúhanými...

Zobraziť celý recept

Šampiňónová nátierka s fetou

Šampiňóny očistíme a narežeme na menšie časti, speníme ich na panvici....

Zobraziť celý recept

Jablkovo orechové koláčiky

Všetky suroviny spolu zmiešame, vyformujeme guľky,...

Zobraziť celý recept