Recepty

POLIEVKA Z BRAVČOVEJ KRKOVIČKY

Krkovičku umyjeme, zalejeme studenou vodou, pomaly privedieme do varu a prikrytú varíme asi pol hodiny. Potom pridáme očistenú zeleninu, zemiak, cibuľu, paradajku, kel, celé čierne korenie a varíme, až kým mäso nezmäkne. Uvarenú polievku precedíme a zavaríme do nej ľubovoľnú závarku. Uvarenú krkovičku podávame osobitne s chrenom. 

Suroviny

  • 300 g bravčovej krkovičky
  • 1,5 l vody, soľ
  • 100 g koreňovej zeleniny
  • 1 zemiak, 1 cibuľa
  • 1 paradajka, kúsok kelu
  • celé čierne korenie

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Čokoládový hrnčekový koláč

Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pečené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...

Zobraziť celý recept