Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom dopenista, postupne za stáleho miešania pridáme instantnú kávu a po kvapkách rum. Primiešame múku spolu s práškom do pečiva a tuhý sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na plech vyložený vymasteným papierom a upečieme. Z upečeného plátu opatrne oddelíme papier, skrútime ho do navlhčenej utierky a necháme vychladnúť. Potom roládu rozvinieme, potrieme plnkou, vrch potrieme zvyškom plnky a posypeme nahrubo posekanými opraženými orechmi a postrúhanou čokoládou. Príprava plnky: Maslo, práškový a vanilkový cukor vymiešame dopenista, primiešame žĺtky, silnú čiernu kávu a kakao.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...