Recepty

Tuniak podľa domovníka

Plátky tuniaka zalejeme marinádou, ktroú si pripravíme z oleja, octu, cibule, 1 strúčika cesnaku, estragónu, soli a bieleho korenia. Necháme postáť. Marinovaného tuniaka potom pečieme na panvici 10 minút z oboch strán. Ako prílohu podávame pečené zemiaky a na každý plátok tuniaka dáme kôpku masla vymiešaného so soľou, s bielym korením, cesnakom, citrónovou šťavou, petržlenovou vňaťou.

Suroviny

  • 4 plátky tuniaka
  • 5 PL oleja, 1 posekanú cibuľu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ, mleté biele korenie, 100 g masla
  • petržlenovú vňať, citrónovú šťavu
  • 3 PL estragónového octu
  • 1 PL nasekaného estragónu

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Čokoládový hrnčekový koláč

Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pečené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...

Zobraziť celý recept