Recepty

Kuracie prsia gorgonzola

Syr gorgonzola si rozpustíme na panvici spolu so smotanou, ochutíme bielym korením a zredukujeme na požadovanú hustotu. Kuracie prsia marinujeme v tymiáne a oleji a potom opečieme na panvici. Mäso prudko pečieme z oboch strán a nakoniec osolíme podľa chuti. Ako prilohu podaváme šalát alebo pečené zemiaky. 

Suroviny

  • 2 ks kuracie prsia
  • soľ, olej, tymián
  • 150 g syru gorgonzola
  • 250 ml smotana na šľahanie
  • korenie mleté biele

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Čokoládový hrnčekový koláč

Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pečené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...

Zobraziť celý recept