Recepty

Dusená brav?ová pe?e? na víne

Brav?ovú pe?e? a srdce dobre umyjeme a uvaríme v slanej vode s bobkovým listom, celým korením a cibu?ou. Na masle urobíme svetlú zápražku a zalejeme vývarom z pe?ene. Pridáme na hrubšie rezance pokrájané srdce a pe?e?, zalejeme bielym vínom, dochutíme citrónovú š?avou, dosolíme a podusíme. Podávame s varenou ryžou.
 

Suroviny

  • 300 g brav?ovej pe?ene
  • brav?ové srdce, bobkový list
  • so?, ?ierne korenie, cibu?a
  • 2 pl hladkej múky
  • 60 g masla, citrónová š?ava
  • 200 ml bieleho vína

MĂĄte recept, o ktorĂ˝ sa chcete podeliĹĽ?

Tak nevĂĄhajte a napĂ­ĹĄte nĂĄm.

Ochutnajte aj dalĹĄie recepty

?okoládový hrn?ekový kolá?

Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

ZobraziĹĽ celĂ˝ recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

ZobraziĹĽ celĂ˝ recept

Pe?ené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...

ZobraziĹĽ celĂ˝ recept