Tuk a cukor ušľaháme do peny. Vmiešame vajcia a pridávame oriešky, múku, citrónovú kôru, citrónovú šťavu a lyžičku škorice. Rúru predhrejeme na teplotu 200 °C. Na plech rozložíme papier na pečenie. Môžeme použiť i tukom vymastený plech. Z cesta vytvarujeme malé guľôčky a urobíme do nich koncom lyžičky jamky. Žĺtky rozšľaháme a natrieme nimi koláčiky. Povrch posypeme cukrom a mandľami. Pečieme asi 25 minút pri teplote 220 °C. Sladkosti opatrne vyberieme na kuchynskú mriežku a necháme vychladnúť. Do jamiek dáme džem a pri nízkej teplote necháme vysušiť v rúre.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...