Mäso uvaríme v horúcej vode, pridáme soľ a korenie. Vyberieme ho a keď trochu vychladne, nakrájame na tenké rezančeky. Do vývaru pridáme cibuľu, pór a ostatnú zeleninu, bobkový list a klinčeky. Vajce ušľaháme s citrónovou šťavou, pridáme trochu vychladnutého vývaru a pomaly pridávame do polievky. Žemľu nakrájame na drobné kocôčky a opečieme na masle. Polievku servírujeme v dekoratívnych miskách naplnených do dvoch tretín a doplnenú zelenými bylinkami, opečenou žemľou a posypanú strúhaným parmezánom.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...