Recepty

Kapor na víne

Kapra očistíme, priečne urobíme vedľa seba hlbšie zárezy, osolíme, okoreníme a vložíme do olejom vymastenej nádoby na pečenie. Pri pečení polievame vínom, do ktorého sme pridali roztlačený cesnak. Podávame so zemiakovým šalátom. 

Suroviny

  • 1 kg kapra, pohár bieleho vína
  • 3 lyžice oleja, 3 strúčiky cesnaku
  • mleté biele korenie, soľ
  • štipku petržlenovej vňate

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Čokoládový hrnčekový koláč

Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pečené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...

Zobraziť celý recept