Rezne naklepeme, osolíme. Na jednej strane ich poprášime korením karí a natrieme horčicou. Na panvici rozohrejeme olej, rezne z oboch strán opražíme, prikryjeme a na miernom ohni dusíme. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho na teplý tanier. Do výpeku postupne opatrne rozbijeme vajíčka a zakryté ich necháme stuhnúť. Zeleninovú zmes udusíme na troche oleja, pridáme scedené šampiňóny a trochu vegety. Rezne podávame s volským okom a so zeleninou, vhodnou prílohou sú zemiakové hranolčeky alebo nové zemiaky.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...