Recepty

Talianske zemiaky

Očistené surové zemiaky nakrájame na kocky, na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku a zemiaky. Všetko spolu za stáleho miešania krátko osmažíme, cestoviny uvarené v osolenej vode pridáme k zemiakom, osolíme a podusíme. Do hotových zemiakov pridáme kečup a nastrúhaný cesnak. Podávame s olivami. 

Suroviny

  • 700 g zemiakov
  • 2 menšie cibule
  • 250 g cestovín
  • 1 - 2 lyžice kečupu
  • červená paprika
  • 5 strúčikov cesnaku
  • morská soľ
  • 4 PL olivového oleja

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Čokoládový hrnčekový koláč

Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pečené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...

Zobraziť celý recept