Umytú špargľu olúpeme a odrežeme konce. Povaríme v osolenej vode 5-7 minút. Rúru zohrejeme na 250 °C. Šunku poukladáme na plech vyložený alobalom a prudko opekáme asi 5 minút. V panvici zohrejeme maslo a olivovoý olej, pridáme oriešky a dohneda ich opečieme. Pridáme citrónovú kôru a pomiešame. Na tanier položíme opečenú šunku, na ňu naukladáme špargľu, polejeme pripravenou citrónovou omáčkou, okoreníme a posypeme strúhaným parmezánom.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...