Recepty

Slovenská nutela

Jablká ošúpeme a pokrájame, pridáme cukor a spolu rozvaríme. Pridáme čokoládu a kakao. Dobre premiešame a plníme do pohárov. Sterilizujeme minimálne 5 minút. Vhodné použiť na palacinky, koláč alebo ako nátierku na chlieb. 

Suroviny

  • 3 kg jablká, 200 g kakao
  • 100 g čokoláda na varenie
  • 1 kg kryštálový cukor

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Čokoládový hrnčekový koláč

Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pečené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...

Zobraziť celý recept