Recepty

Grilované kuracie stehná v medovo - horčicovej marináde

V miske zmiešame med, horčicu a pretlačený cesnak, poriadne premiešame. Mäso ponatierame marinádou so všetkých strán a necháme v miske odpočívať minimálne 3 hodiny, ideálne cez noc. Mäso opekáme na rozpálenom grile. Podávame so zeleninou a pečivom. 

Suroviny

  • 4 ks kuracie stehno
  • 2 PL med, 2 PL kremžská horčica
  • 2 strúčiky cesnak

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Čokoládový hrnčekový koláč

Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pečené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...

Zobraziť celý recept